Gecertificeerd

Gecertificeerd 'STEK monteur (f-gassen)'

Er gelden tal van europese verordeningen om te mogen werken met de koudemiddelen die in airco's en warmtepompen worden gebruikt. Hiermee wordt onnodige uitstoot van broeistofgassen en ozon afbrekende gassen aan banden gelegd. De Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) is in Nederland verantwoordelijk voor de uitgifte van deze in heel europa geldende certificaten. Een monteur die niet in het bezit is van dit certificaat mag niet werken aan split airco's of split warmtepompen. Hier wordt streng op gecontroleerd.

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'CO monteur'

Vanaf 1 oktober 2020 mogen installatiemonteurs, als onderdeel van de wettelijke certificeringsregeling voor bedrijven, uitsluitend werkzaamheden verrichten aan gasverbrandingsinstallaties wanneer zij ook daadwerkelijk beschikken over het Bewijs van Vakmanschap. UPP zorgt niet alleen voor een gecertificeerde monteur voor uw installatie en onderhoud maar beschikt ook over de juiste én geijkte apparatuur om metingen te kunnen doen of uw apparaat veilig en efficient werkt.

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'Nefit-Bosch warmtepomp installateur'

Ieder merk warmtepomp heeft specifieke eisen voor een juiste installatie. Het is onmogelijk om van alle merken alle kennis te hebben. Wij zijn Premium partner van Nefit Bosch en specialist in warmtepomptechniek. 

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'Maxipro' persen van koelleidingen

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'Hybride Warmtepomptechniek'

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'Gestructureerd storing zoeken in ketels'

Toon certificaat

 

Gecertificeerd 'Inregelen van CV installaties'

Toon certificaat